Voor ouders

..

Sinds september 2023 is TASC open

Algemeen

 


Ondersteuning
De mentor van de leerling is altijd de eerste contactpersoon als het gaat om begeleiding.  Het kan zijn dat een leerling behoefte heeft aan hulp of extra ondersteuning. In dat geval bekijkt het zorgteam in samenspraak met ouder(s)/verzorger(s) wat de  ondersteuningsbehoefte van de leerling is en op welke wijze we daaraan tegemoet kunnen  komen. Indien wenselijk/nodig schakelt TASC externe partijen in, zoals de leerplichtambtenaar, Ouder-Kindadviseur (OKT), jeugdverpleegkundige of  een schoolarts. 
 
Klachtenregeling
In de klachtenregeling van Esprit staat uitgebreid beschreven wat u kunt doen als u  een klacht heeft. Deze klachtenregeling is te vinden op de website van Esprit Scholen.  www.espritscholen.nl 

Klachten die gaan over pesten worden behandeld volgens het antipestprotocol. Op iedere school is een vertrouwenspersoon. Met de vertrouwenspersoon kunnen  leerlingen altijd problemen/klachten bespreken. De vertrouwenspersoon kan de  leerling die een probleem of klacht heeft, adviseren en begeleiden. 

Vrijwillige ouderbijdrage
Samen bouwen we aan de toekomst van uw kind. Daar hebben wij ook de hulp van de ouders nodig, in de vorm van een vrijwillige bijdrage. Een vrijwillige bijdrage van €100 voor schooljaar 2023-2024 wordt daarom zeer gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Het college van bestuur
TASC maakt deel uit van Esprit Scholen. Het College van Bestuur is het bevoegd gezag van Esprit Scholen. De schoolleiders van alle scholen van Esprit vormen samen het managementteam.

Aansprakelijkheid
De school is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van bezittingen van leerlingen, ouders en medewerkers van de school. Dit geldt ook voor ontstane schade aan (brom)fietsen van leerlingen, ook al staan ze op slot en/of in de fietsenstalling.

Het is belangrijk dat verlies, schade of diefstal altijd gemeld wordt bij de schoolleiding. De school of het slachtoffer kan besluiten om aangifte te doen bij de politie. We raden leerlingen aan om veel geld en waardevolle spullen niet mee te nemen naar school als dit niet nodig is. Als het niet anders kan, zorg er dan voor dat waardevolle spullen in je kluisje opgeborgen worden. Bij vernielingen en diefstal in school kan de directie aangifte doen bij de politie.

 

follow us

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over uw gebruik van onze site voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.