Zij-instroom

Wil jij je na 31 maart nog aanmelden bij TASC? Dat kan! 

Aanmelden zij-instroom TASC 

We hebben beschikbare plekken voor zij-instroom voor het aankomende schooljaar, 2024/2025 bij TASC. Zit je momenteel in de eerste klas en heb je interesse om volgend jaar over te stappen naar onze vernieuwende, technische school? Meld je dan nu aan via de button hiernaast.

Aanmelden

Aanmelden zij-instroom 2024-2025

Aanmelden: hoe gaat dat?

Algemene informatie

Je zit nu al op een school voor voortgezet onderwijs en je wilt overstappen naar TASC. Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of omdat je iets nodig hebt wat je huidige school niet kan bieden. Soms lukt het op je huidige school niet omdat het niveau niet goed bij je past.

Zij-instroom klas 2 en hoger

Vanaf maandag 15 april 2024 openen we de wachtlijst voor zij-instroom voor het schooljaar 2024-2025. 

 1. Meld je aan via het ‘digitale aanmeldformulier zij-instromer’: Aanmeldingsformulier TASC 2024-2025 of druk op de knop bovenaan de paginatekst.
  NB. Zij-instromen in de eerste en tweede klas is niet mogelijk.
   
 2. Let op! Om het bovenstaande aanmeldformulier te kunnen versturen, heb je een aantal documenten nodig. Die moet je uploaden als je het online aanmeldformulier hebt ingevuld, anders kun je het formulier niet versturen. Vraag bij je huidige school (bijvoorbeeld via je mentor of decaan) onderstaande documenten op: 

  het schoolwisselaarsformulier
  - rapportcijfers
  - aanwezigheidsoverzicht
  - Het oki-doc
  - Lwoo beschikking (indien aanwezig)
  - Ontwikkel perspectief plan (indien aanwezig)
  - Relevante testgegevens en verslagen - zoals Wisc/Nio, Dyslexie/Dyscalculie verklaring et cetera (indien aanwezig)
   
 3. Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld en verstuurd, nemen wij de aanmelding in behandeling. De aanmelding is dan nog niet definitief. We nemen eerst contact met je op om de aanmelding definitief te maken. 
   
 4. Bij vragen:
  - De contactpersoon van je huidige school kan contact opnemen met TASC via: info@tasc.espritscholen.nl
  - Wanneer je vragen hebt over de profielen en vakken die wij aanbieden, dan kun je mailen naar info@tasc.espritscholen.nl of bellen naar: +31 (0)20 572 12 80

Wij spreken pas over een aanmelding wanneer alle vereiste gegevens door ons ontvangen zijn en de in-take heeft plaatsgevonden.

Plaatsing is afhankelijk van beschikbare ruimte. Tot uiterlijk 17 juli 2024 kunnen zij-instromers zich aanmelden voor het schooljaar 2024-2025. Dit in verband met de tijd die het kost om alle benodigde informatie te verzamelen en te verwerken, en met de intakegesprekken die nog ingepland en uitgevoerd moeten worden. Wij behouden ons het recht voor om de inschrijfperiode eerder te sluiten, indien alle beschikbare plekken al op een eerder moment vergeven zijn.

 

Indien je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@tasc.espritscholen.nl.

 

follow us

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over uw gebruik van onze site voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.