TASC -
Tech Amsterdam Scholen Collectief

De enige vmbo tech school in Amsterdam

Zij-instromen?

Klik hier om je aan te melden bij TASC!

Onze aanpak

Nieuwe vorm van onderwijs

Over TASC

Nieuwe vmbo-school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar

TASC is dé techniekschool in Amsterdam

 

TASC is er voor iedereen
Bij ons leer je de skills van de toekomst. Wij bieden drie techniekprofielen: 

 • PIE (Produceren, Installeren, Energie)
 • BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) en 
 • M&T (Mobiliteit & Transport)


Onderwijs met een nieuw perspectief
Alle vrijheid om zelf te ontdekken, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Waar opleidingen tot baangarantie leiden en waar financiële zekerheid hand in hand gaat met vrijheid, innovatie en creativiteit.


We werken met aandacht voor wie jij bent en wat je kunt
Dat betekent duidelijke regels en vertrouwen in elkaar. Techniek is overal. Kijk maar om je heen: techniek bouwt wegen en huizen. Techniek helpt groenten groeien en bloemen bloeien. En kijk eens omlaag: zonder techniek zéker geen sneakers. 


We werken samen met bedrijven
Je leert van de echte makers en maakt kans op een goede baan na je opleiding. We maken ons hard voor een stad waar iedereen een kans heeft, waar je ook vandaan komt.  

 • Techniek is de toekomst
  Wat wil je maken? Bij TASC leer je bouwen aan een betere wereld. Jouw talent en creativiteit zorgen samen voor de techniek van de toekomst. En niet te vergeten: een leuke baan na je opleiding. 
   
 • Eigen baas
  Samen met je klasgenoten en echte bedrijven werk je aan verschillende projecten. Je ontwerpt en maakt producten. Zo leer je van elkaar en van echte vakmensen. Meer leren? We hebben workshops, leerlabs en masterclasses.
   
 • Breed onderwijs
  De wereld van techniek is groot, en we leren over ieder onderdeel. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met de onderwerpen energie, digitaal, media & entertainment. Daarnaast werk je aan de verplichte vakken om je goed voor te bereiden op het vervolgonderwijs of je examen.
   
 • Wat jij wil
  Ben je een bouwer of ontwerper? Ben je fan van robots of juist van auto’s? Wat jij leuk vindt, bepaalt hoe je leert bij TASC. Of je nu dingen wil maken of problemen wil oplossen: samen bepalen we waar je talenten liggen. Met onze hulp leer je zelfstandig te werken aan jouw toekomst. 
   
 • Een vaste stamgroep
  Stamgroep? Yes! Een vaste groep waar je elke dag mee start en eindigt. Op jullie eigen plek. Met je klasgenoten bespreek je waar je aan gewerkt hebt. Samen presenteren jullie je projecten aan docenten en mensen uit het bedrijfsleven.

‘Met mijn diploma vind ik met gemak
een goedbetaalde technische baan en als vakmens doe ik er toe’.

follow us

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over uw gebruik van onze site voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.