Over TASC

Tech Amsterdam Scholen Collectief

Brede oriëntatie op de werelden van techniek

TASC is dé vmbo vakschool - voor iedereen van 12 tot 16 jaar - die je voorbereidt op een loopbaan in techniek en technologie: basisberoepsgericht (BB), kaderberoepsgericht (KB) en gemengde/theoretische leerweg (GL/TL) ofwel de nieuwe leerweg met de richting Technologie en Toepassing. Je leert door te doen en te werken met levensechte projecten met echte tech-bedrijven als partner. We gebruiken de modernste machines en materialen.

Wij bieden de techniekprofielen: 

 • PIE (Produceren, Installeren, Energie)
 • BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) en 
 • M&T (Mobiliteit & Transport)
   

Unieke kenmerken van TASC

 • Leren door te doen & veel samenwerken met bedrijven
  Je leert door te doen en te werken met levensechte projecten met echte tech-bedrijven als partner. We gebruiken de modernste machines en materialen. Vanaf leerjaar 1 krijg je een brede oriëntatie op de 7 werelden van techniek.

 • Plezier, ontdekken & zelfontwikkeling staan centraal
  Een gekwalificeerd docententeam begeleidt je in het ontdekken en ontwikkelen van jouw specifieke interesses en talenten.

 • Examen op eigen niveau & doorlopende leerlijn met mbo
  Je krijgt, na het goed doorlopen van TASC, een vmbo diploma en kunt via een verkorte route je mbo-diploma behalen. De bedrijven hebben een grote behoefte aan goed opgeleide jongeren. Jou wacht een mooi toekomstperspectief.

follow us

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over uw gebruik van onze site voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.