Aanmeldprocedure

Lees hieronder hoe nieuwe leerlingen zich kunnen aanmelden bij TASC

Aanmelden: hoe gaat dat?

TASC is er voor iedereen

TASC is een technische VMBO school waar we basis en kaderberoepsgerichte leerwegen Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Mobiliteit en Transport (M&T) en Installeren en Energie (PIE) aanbieden. Bij ons leer je de skills van de toekomst, in een moderne en innovatieve omgeving.


Wie kunnen zich aanmelden bij TASC hoe gaat dat in zijn werk?

Leerlingen afkomstig van een basisschool met een advies van VMBO; basis, kader en theoretische leerweg (MAVO). Aanmelden moet in de Centrale aanmeldperiode: 20 t/m 31 maart 2024. Inschrijving via het ouderportaal van ELK is mogelijk nadat u het definitieve basisschooladvies binnen heeft, dit is uiterlijk 22 maart. Uitgebreide informatie over hoe de centrale aanmelding via het ELK in zijn werk gaat vindt u hier.

 

follow us

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie met onze partners over uw gebruik van onze site voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.